Program høsten 2015

De fleste møter begynner kl. 19.00 i Bombardersalen som ligger i Tøyhuset i Gamlebyen. Noen ganger starter møtene tidligere pga foredragsholdere og aktiviteter.


 

Tur søndag 16. august 2015

Vi starter opp igjen med øyhopping på Hvaler. Vi møter utenfor St.Croix huset kl 10.00 og kjører ut til Skjærhalden. Her tar vi ferje videre og lar dagen bli til underveis.


Møte Tirsdag 1.september 2015

Praktisk foto-oppgave med tema «trær i Gamlebyen». Vi begynner kl. 18.00. Det blir 1,5 time med fotografering rundt i Gamlebyen, bildene skal tas i JPEG format og leveres rett etter den praktiske delen er ferdig. Vi går gjennom bildene og kommenterer. Månedens medlem: Vi starter opp igjen med Månedens medlem, en måte å bli kjent med hverandre. Et medlem i klubben får ca 20 min til å vise sine egne bilder og fortelle om sin foto interesse. Først ut her er Marius Andersen. Månedens bilde:  «Trær i Gamlebyen».


 

Kafé Onsdag 16.september 2015

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen :-)


 

Tur Søndag 20. september 2015

Fototur til området rundt Narnte. Her kryr det av fugler, kunst i skogen og mye mer. Kai Edvard viser oss rundt blant alle motiv-muligheter. Vi møtes kl 11.00 utenfor St. Croix huset.


Møte Tirsdag 6. oktober 2015

Vi får besøk av fotograf Olav Erik Storm som skal ta en teknisk gjennomgang og litt om lys, eksponering, samt komposisjon mm. Vi håper dette vil gi både informasjon og inspirasjon til både nye og erfarne medlemmer. Olav Erik Storm har i over 10 år drevet med undervisning i fotografering, holdt kurs, foredrag og fotoworkshops over hele landet. Han arbeider til daglig som reklamefotograf  og har også bred erfaring fra 10 år som aktiv reklamefotograf i New York City.  For mer info om Olav Erik Storm se :  www.storm-photo.net Et medlem i klubben får ca 20 min til å vise sine egne bilder og fortelle om sin foto interesse. I kveld blir vi mer kjent med Kari Lie Månedens bilde: Fritt  svart/hvitt


Tur Søndag 18. oktober 2015

Fototur. Turen går til Strømsfoss i Aremark. Møte St. Croix kl. 12.00


 

Kafé Onsdag 21. oktober 2015

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen :-)


 

Møte Tirsdag 3. november 2015

Tema for kvelden er bildekritikk. Vi trenger å lære litt om hvordan gi, og motta, konstruktiv kritikk på bildene våre. Formen på kvelden er ikke helt klart enda, men det vil bli frivillig å ta med bilder for bildekritikk. Månedens bilde: Forfall. Månedens medlem:


Tur Søndag 15. november 2015

Fototur.

Søndagens fototur blir mest en innedag. Vi rigger et par stasjoner med studiolys og øver portrettfoto. Det er gjort avtale med et par “modeller” som sporty stiller opp :-)  Unødvendig kanskje å nevne at kamera bør pakkes med :-)
Location for begivenheten er Tyrihans barnehage på Opstad (Arveliv 5 1719 Greåker).
Vi møtes kl 1300. Ses da :-)

 


Kafé Onsdag 18.november 2015

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen :-)


Avslutning Tirsdag 1.desember 2015

Avslutning med pizza. Det blir en liten egenandel per person for å spise så mye dere vil. Kåring av årets bilde og årets fotograf. Månedens medlem:


 

Ekstra i høst:

Søndag 23.august er det fotografiets dag på Preus fotomuseum i Horten kl 12.00 – 17.00. Det er utstillinger og aktiviteter hele dagen, og dette bør vi få med oss. De som vil, drar over med ferje som går kl. 11.15 fra Moss. Det er gå avstand fra ferja og opp til Karljohansvern hvor arrangementet foregår. Vi kjører samlet fra St.Croix kl 10.15.


 

De fleste møter begynner kl. 19.00 i Bombardersalen i Gamlebyen. Det blir salg av brus, kaffe og kaker, og i pausen selger vi lodd og foretar trekning av premie(r).

Ta alltid med kamera! Vi holder nå til midt i Gamlebyen, og det er lett å stikke ut en tur for fine motiver….

Styret påberoper seg retten til overaskelser i programmet.