Program høsten 2016

Tur Søndag 21.august

Vi drar til Horten og Preus fotomuseum ifm fotografiets dag. Det er fult mulig å gå fra ferja til museet, så man kan la bilen stå i Moss. Eller man kan ta med bilen over. Mange aktiviteter og utstillinger. Det starter kl 12.00 så vi satser på 11.00 ferja fra Moss og kjører samlet fra St.Croix huset kl 10.00. Les mer på http://www.preusmuseum.no/Utforsk-museet/Arrangementer/Fotografiets-dag-2016


Møte Tirsdag 6.september

Foredrag med Dag Thorenfeldt. Dag Thorenfeldt er en meget engasjert foredragsholder, med masse fantastiske bilder. Han er en av Norges mest anerkjente fotografer. Dag Thorenfeldt er kjent for å fange det unike i personligheten i sitt møte med menneskene. Vi starter kl 18.00. Kveldens medlem: Månedens bilde: “En følelse av sommer”.


Tur Søndag 18. september

Onsøyknipen Oppmøte kl 12:00.


 

Kafé Onsdag 21. september

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen :-)


 

Møte Tirsdag 4.oktober

Bildediskusjon. Oppstart av grupper Kveldens medlem: Royh Strøm Månedens bilde: Fritt


Tur søndag 16.oktober

Foreløpig plan er en tur til Alpakkagården på Rolvsøy da flere har etterlyst dette, men dette er ikke spikret ennå – så følg med….


Kafe onsdag 19.oktober

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen :-)


 

Møte Tirsdag 1.november

Vi har søkt NSFF om Nikon ambassadør, og fått innvilget Roger Brendhagen. Brendhagen er naturfotograf med motiver fra Antarktisk i sør, til Svalbard i nord. Vi starter opp kl 18.00. Vil du vite mer om Roger Brendhagen, gå inn på http://brendhagen.com/ Kveldens medlem: Egil Belsby Månedens bilde:


 

Kafé Onsdag 16. november

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen :-)


Tur Søndag 20. november

Ikke avklart.


Møte Tirsdag 6.desember

Avslutning med Pizza. Vi bestiller Pizza. Hver enkelt betaler en sum og kan da spise så mye de vil. Vi annonserer årets fotograf, sammenlagt vinneren gjennom året av Månedens bilde. Vi stemmer også frem årets bilde, blant de som har vunnet månedens bilde gjennom året. Vinnerbildet vil prege medlemskortet for 2017.


De fleste møter begynner kl. 19.00 i Bombardersalen i Gamlebyen. Det blir salg av brus, kaffe og kaker, og i pausen selger vi lodd og foretar trekning av premie(r).

Ta alltid med kamera! Vi holder nå til midt i Gamlebyen, og det er lett å stikke ut en tur for fine motiver….

Styret påberoper seg retten til overaskelser i programmet.