Program høsten 2017

Tur Søndag 20.august

Vi drar til Horten og Preus fotomuseum ifm fotografiets dag. Det er fult mulig å gå fra ferja til museet, så man kan la bilen stå i Moss. Eller man kan ta med bilen over. Mange aktiviteter og utstillinger. Det starter kl 12.00 så vi satser på 11.00 ferja fra Moss og kjører samlet fra St.Croix huset kl 10.00.


Møte Tirsdag 5.september

Denne kvelden får vi besøk av Morten Krogvold. Det blir åpent også for medlemmer fra de andre fotoklubbene i Østfold.

 


15.september Frist innlevering NM

Siste frist for innlevering av bilder på NSFF sin hjemmeside. Trenger du hjelp til innlevering, ta kontakt med Kari Mikalsen som er regionkontakt for Østfold.


Tur Søndag 17. september

Vi drar til Børtevann hvor det er både skog, vann, sopp og innsekter – og dermed motiv for de fleste. Vi møter utenfor St.Croix huset kl 11.00 og drar samlet. Kle dere godt, det er nok vått i skogen nå. Kan være lurt å ta med matpakke og termos, kafeen er stengt.


 

Kafé Onsdag 20. september

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen 🙂


 

Møte Tirsdag 3.oktober

Foredragsholderen vi skulle hatt, har dessverre måtte melde avbud. Vi bruker kvelden til å prate rundt klubbens videre planer, og lar undergruppene få tid sammen til å planlegge videre aktiviteter.
Månedens bilde har tema “Fritt”.


Tur søndag 15.oktober

Bøkeskogen Rygge (Kaialund)

 


Kafe onsdag 18.oktober

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen 🙂


 

Møte Tirsdag 7.november

Vi får besøk av Jan-Vidar Bakker, som skal prate om hvordan fotografere dyr/kjæledyr.


 

Kafé Onsdag 15. november

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen 🙂


Tur Søndag 19. november

Vi tar kveldsbilder i Gamlebyen og området rundt. Møtes på Cafè Magenta kl 17.00. Ta med stativ og kle dere godt. Kan være lurt å ta med en fjernutløser om du har. Lommelykt el. kan brukes til å lyse opp enkelte motiver.


Møte Tirsdag 5.desember

Da nærmer vi oss slutten på fotoåret 2017, og avslutter med pizza og fotohygge.
Vi serverer gratis pizza av forskjellige typer. Det vil bli bestilt både vegetar og glutenfri pizza, i tillegg til de mer vanlige typene. Det er mulig å kjøpe brus og kaffe (kun kontant).
Vi skal kunngjøre årets fotograf, og finne vinneren av årets bilde.


De fleste møter begynner kl. 19.00 i Bombardersalen i Gamlebyen. Det blir salg av brus, kaffe og kaker, og i pausen selger vi lodd og foretar trekning av premie(r).

Ta alltid med kamera! Vi holder nå til midt i Gamlebyen, og det er lett å stikke ut en tur for fine motiver….

Styret påberoper seg retten til overaskelser i programmet