Archive for March, 2018

Moss Fotoklubb ønsker oss velkommen til fotoforedrag med Morten Hvaal

Fotoforedrag med Morten Hvaal Mandag 16.April 2018 kl.18.30 på Mosseskogen vel, Tiurveien 18, Moss Morten Hvaal er en internasjonal anerkjent dokumentarfotograf og Olympus Ambassadør. Han har dekket konflikter og historiske begivenheter over hele verden for internasjonale media i snart 30 år. Han har vunnet flere priser både i Norge og utlandet. Morten jobber også som […]


Fotomøte tirsdag 3.april

Denne kvelden får vi besøk fra Lerum fotoklubb utenfor Gøteborg. Vi ønsker å samarbeide med dem fremover, så de kommer for å presentere klubben – samt vise bilder fra en tur til Skottland. Vi starter til vanlig tid kl 19.00 Månedens bilde har tema: “Fritt”


Fotokafe onsdag 21.mars 2018

Da er det tid for fotokafe på Café Magenta. Vi er der fra kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen og foto muligheter rett utenfor døra. Velkommen!


Fototur 18. mars – kl12:00

Møte sted: Isbanen ved Slippen Klokken: 12:00 Tema: Gatefoto  Vi møtes ved isbanen ved Slippen, kl 12 der deler vi oss i grupper og fotograferer fritt i sentrum og Gamlebyen. Undertema er utstillingsvindu, og mennesker. Avslutter dagen kl 15, med kaffeprat på Cafe Magenta i Gamlebyen.  


Månedens bilde Mars 2018

Tema i Mars var “Frost”, og med de temperaturene vi har hatt i det siste, burde dette være et lett tema…Og det kom også inn hele 35 flotte bilder. Poengene var jevne og det ble hele to 1.plasser og to 2.plasser. For å se bildene gå inn på http://fredrikstad-fotoklubb.com/?page_id=2748