Fotomøte September

17 March 2009 | uncategorized

Fotograf Egil Michaelsen fra Sarpsborg viste flotte bilder med tema “Nært”, og det ble bilder av både blomster, sopp, insekter og flott natur. Egil Michaelsen er veldig botanisk interresert og delte gladlig av sin kunnskap. Mange medlemmer vil nok nå ligge paddeflate i gresset for å finne gode motiver. Vi fikk også gode tips om motiver man kan jobbe inne med, på kalde og mørke vinterdager.
For deg som vil se flere bilder av Egil Michaelsen kan du gå inn på http://www.markblomster.com/

Kveldens medlem Ketil Lindemark viste et utvalg av sine bilder og fortalte litt rundt det. Dette er noe vi har begynt med for å bli bedre kjent med hva medlemmene interesserer seg for når det gjelder foto. Neste møte i oktober er det Pär Westergren som skal  vise oss bildene sine.

Det var 8 bilder med i konkurransen Kveldens Bilde, med tema “Nært”. På 2.plass kom Hilde Thorsen og på 3. plass kom Jan Myhrehagen. Bildene kan du se under fanen Kveldens bilde 2012.


Comments are closed.