NASJONAL FOTOVANDRING 25. MAI

15 May 2013 | uncategorized

Fotoklubben er medarrangør i Nasjonal fotovandring lørdag 25. mai 2013. Arrangemanget foregår på likt i 16 byer i Norge. Tema for dagen er “Tett på” Det koster kr. 100,- å delta. Selve vandringen varer til kl 14.00. Det er fritt for absolutt alle å delta-du må ikke være medlem. Det er en vandring som vil gå fra Japan Photo kl 11.00, og til Gamlebyen. Påmelding er ved oppmøte utenfor Japan Photo kl 10.00. Medlemmer fra 4 klubber i Østfold vil være tilgjengelig for spørsmål og hjelp til alle deltagerne. Det vil være representanter fra Japan Photo og Canon tilstede. Japan Photo har spesialtilbud til deltagerne. Du kan sende inn bilder til en lokal fotokonkurranse med flotte premier. De 6 beste bildene lokalt sendes til en nasjonal konkurranse. Bildene til konkurransen bør ikke være tatt på vandringen, men må være tatt i løpet av 25.mai. For å delta i konkurransen må du melde deg på for å få informasjon som skal legges ved bildene ved innsendelse.
Vi håper så mange som mulig vil delta på dagen, og at mange sender inn bilder til konkurransen.  
TA MED DEG NOEN/MANGE SOM DU VET TAR BILDER OG MØT OPP 🙂


Comments are closed.