Program

Program høsten 2018

Tur Søndag 19.august

Vi drar til Horten og Preus fotomuseum ifm fotografiets dag. Det er fult mulig å gå fra ferja til museet, så man kan la bilen stå i Moss. Eller man kan ta med bilen over. Mange aktiviteter og utstillinger.


Møte Tirsdag 4.september

Da er vi igang igjen, etter en lang og varm sommer. Vi starter opp igjen med et foredrag av Per Heimly, og gjør som i fjor – flytter det over til Litteraturhuset. Arrangementet ER GRATIS FOR MEDLEMMER av Fredrikstad og Moss fotoklubber. Ønsker du gratisbillett må du bestille på fredrikstad.fotoklubb@gmail.com
Gratisbillettene MÅ HENTES VED INNGANGEN på arrangementskvelden SENEST KL 18.45.
Ta gjerne med deg noen kjente og mindre kjente – de betaler kr 150,- 😉

 


Tur Søndag 16. september

Vi drar til Oslo og vandrer Akerselva nedover, kanskje høstfargene har kommet litt. Vi drar fra St.Croix huset kl 09.00 – om vi samler oss i biler eller om det blir tog, er opp til de som møter.  Fra Oslo tar vi trikk opp til startpunktet, og bruker dagen på å rusle nedover Akerselva. Underveis stopper vi for en lunsj på et egnet sted. Vi regner med å dra hjemover igjen kl 17.00, men det er opp til hver enkelt hvor lenge de vil holde på. Det er mulig å dra hjem tidliger men da med tog eller egen bil.

 


 

Kafé Onsdag 19. september

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen 🙂


 

Møte Tirsdag 2.oktober

Denne kvelden blir det endel informasjon. Jørgen presenterer ferdig opplegg til Skottlandsturen april 2019. Vi skal planlegge utstillingen i november-18. Vi skal også informere om et nylig inngått samarbeid mtp Tall ships Race Fredrikstad 2019.
Månedens bilde har tema “Sommerminner”

 


Kafe onsdag 17.oktober

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen 🙂


Tur søndag 14.oktober

Denne helgen får vi besøk fra vår vennskapsklubb i Sverige,Lerum fotoklubb. Vi skal vise de noen av våre fotosteder i Fredrikstad og Hvaler. Planen er å bruke lørdagen på Gamlebyen, Vaterland,Isegran osv – og så dra utover mot Hvaler på søndagen. Vi håper mange av medlemmene vil være sammen med oss begge dagene – selv om det er søndag som er fototur. Denne gangen møtes vi på parkeringen på Isegran, hvor Lerum fotoklubb overnatter, kl 11.00. Om noen trenger skyss utover, gi beskjed så kan vi plukke dere opp utenfor St.Croix huset ca kl 10.45. Om dere også vil være med på lørdag vil vi møtes kl 14.00 på Torvet i Gamlebyen.

Møte Tirsdag 6.november

Styret jobber med saken, og har flere alternativer 🙂


Tur Søndag 18. november

Her avventer vi og ser hva som kommer frem på oktobermøtet av medlemmenes ønsker 🙂


Kafé Onsdag 21. november

Kafé Magenta kl 18.00. Dette er en uformell kveld for prat og fotorelaterte spørsmål. Ta med kamera, vi er midt i Gamlebyen 🙂


Møte Tirsdag 4.desember

Da nærmer vi oss slutten på fotoåret 2018, og avslutter med pizza og fotohygge.
Vi serverer pizza av forskjellige typer. Det vil bli bestilt både vegetar og glutenfri pizza, i tillegg til de mer vanlige typene. Det er mulig å kjøpe brus og kaffe (kun kontant).
Vi skal kunngjøre årets fotograf, og finne vinneren av årets bilde.


De fleste møter begynner kl. 19.00 i Bombardersalen i Gamlebyen. Det blir salg av brus, kaffe og kaker, og i pausen selger vi lodd og foretar trekning av premie(r).

Ta alltid med kamera! Vi holder nå til midt i Gamlebyen, og det er lett å stikke ut en tur for fine motiver….