Fotomøte 4.mars 2014

16 februar 2014 | uncategorized

Denne gangen begynner vi allerede kl 18.00…..

Vi kjører gruppe aktiviteter fra kl: 18.00 – kl: 20.00.
Det legges opp til 3 grupper som alle jobber parallelt i rommet.

Gruppe 1. Portrett: Vi bruker klubbens eget studiolys og bakgrunn og jobber med hvordan ta gode portrettbilder. Øyvind Hansen fra klubben er ressursperson i gruppen og er behjelpelig med å svare på spørsmål. Noen av medlemmene må stå foran kameraet også, så dere er forberedt på det!! (Ingen av bildene vil bli publisert uten samtykke uansett…..)

Gruppe 2. Lightroom: Ketil Lindemark tar en gjennomgang på funksjonene i Lightroom programmet. Vi har ikke mye tid, så fint om dere har tenkt gjennom hva dere ønsker å gå gjennom. Dere som vil kan ta med egen PC og prøve litt selv med veiledning av de i klubben som kan programmet.

Gruppe 3. Kamerafunksjoner: Flere har ønsket en gjennomgang av grunnleggende kamerafunksjoner, og hvordan få mest ut av kameraet. Dette er fortrinnsvis for de ferskeste medlemmene som trenger å bli mer kjent med kameraet mm.  Ole Moe Lund er ressursperson her.

Det er ikke mulig å hoppe mellom gruppene da det vil forstyrre de involverte, så tenk litt på hva dere ønsker å konsentrere dere om denne kvelden.

Til dere som tenker at ingen av gruppe aktivitetene denne kvelden passer, ta med kameraet og finn gode motiver i Gamlebyen, eller møt opp først kl 20.00.
Fra kl 20.00 blir det Årsmøte.
Fra kl 21.00 (ca!) blir det kveldens bilde og kveldens medlem.

Håper mange møter opp og benytter muligheten til å lære mer om de utvalgte temaene.
Det kommer nye gruppe aktiviteter med nye temaer utover året….


Comments are closed.