Privacy Policy

Personvernerklæring – Fredrikstad Fotoklubb

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer av Fredrikstad Fotoklubb og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er styret. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Fredrikstad Fotoklubb <fredrikstad.fotoklubb@gmail.com>

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, medlemskap i andre fotoklubber og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere antall medlemmer og for å melde medlemer inn i NSFF, samt til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilfredstillende tilbud knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss mottar du informajon om aktiviteter og nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse. Denne lagres i en egen medlemsliste, data deles ikke men andre, og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren. På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Besøk på nettsiden «fredrikstad-fotoklubb.com» vil genere web-statestikk på grunnlag av: IP-adresse, URL-adresse, tidpunkt, nettleser informajon, og nasjonalitet. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside / nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer, for eksempel foto-grupper.

Styret

Fredikstad Fotoklubb – rev. 2018