Fotografering Kråkerøy Trail Club lørdag 26.april 2014

13 April 2014 | uncategorized

Kråkerøy Trail Club

Fredrikstad Fotoklubb inviterer alle i Østfold til spennende og gratis MC – Trail fotografering under Kråkerøy Open Lørdag 26. April. 

Liker du fart og spenning anbefaler vi deg å bli med. Her vil du vil garantert få muligheten til å fange spektakulære MC scener du knapt trodde var mulig. 

Det er fremmøte hos Kråkerøy Trail Club v/ klubbhuset fra kl 09.30 og hver time frem til kl 12.30. Ved klubbhuset blir du mottatt av en person fra Fredrikstad Fotoklubb i gul varseltrøye med FOTO på ryggen. Her vil du få utlevert noen enkle tips til fotograferingen og fotoreglement. De som ønsker å fotografere på egenhånd er selvsagt velkommen til å gjøre det. 

Felles bilde visning – Gågata i Fredrikstad

Tar du bilder fra en av våre aktiviteter og eller har noen tilsvarende bilder kan du via Fredrikstad Fotoklubb få de /det bildet vist på gågata utenfor kulturhuset Blå Grotte 22. -25. mai 2014 og 29. nov -9.des 2014. Link for innsendelse av bilder vil bli lagt ut på vår hjemmeside www.Fredrikstad-Fotoklubb.com

Som en gest til Kråkerøy Trail Club håper vi at alle som tar bilder fra denne aktiviteten gir noen fine bilder til Kråkerøy Trail Club. Link for innsendelse av bilder vil bli lagt ut på vår hjemmeside www.Fredrikstad-Fotoklubb.com    

Under finner du løypekart, områdekart og veikart.  Parkering v/ Kråkerøy Ungdomsskole.

 

Kråkerøy Trail Club

Løypekart Kråkerøy Trail Club


Comments are closed.