Tirsdag 13. mai

06 May 2014 | uncategorized

hest 2

 

Fredrikstad Fotoklubb inviterer alle i Østfold til en spennende Photoshoot – Hester i sjøen 13. mai kl 18.30 til ca 20.00. 

Er du glad i dyr, fart og spenning er dette en aktivitet du ikke kan la gå fra deg.  Her får du en helt unik muligheten til å fotografere flotte modeller som rir barbak (uten sal) på hestene i naturskjønne områder ute i sjøen. Dette er rett og slett et eventyr av en photoshoot.

Fredrikstad Fotoklubb tar værforhold og ved dårlig vær flyttes arrangementet til tirsdag 20. mai med de samme kl. Dersom dette arrangementet blir utsatt vil klubben informere om dette senest søndag 11. mai kl 21.00 på vår facebook gruppe og våre hjemmesider www.Fredrikstad-fotoklubb.com 

Vi møtes kl 18.00 utenfor St.Croix Huset og reiser samlet derfra kl 18.05 ut til Hvaler. Trenger du skyss ordner vi det så langt det er plass i bilene. De som vil møte direkte, er på stranda kl 18.30. Veikart og områdekart finner du nederst. 

Felles bilde visning – Gågata i Fredrikstad

Tar du bilder fra en av våre aktiviteter og eller har noen tilsvarende bilder kan du via Fredrikstad Fotoklubb få de /det bildet vist på gågata utenfor kulturhuset Blå Grotte 22. -25. mai 2014 og 29. nov -9.des 2014. Link for innsendelse av bilder vil bli lagt ut på vår hjemmeside www.Fredrikstad-Fotoklubb.com

Som en gest til de flotte modellene håper vi at alle som tar bilder fra denne aktiviteten gir de noen fine bilder. Link for innsendelse av bilder vil bli lagt ut på vår hjemmeside www.Fredrikstad-Fotoklubb.com

Har du spørsmål vedrørende arrangementet kan du kontakte Eileen Dalåmomo via e-post eileda@online.no
kart vei ut kart St.Croix kart over hesteområde

 


Comments are closed.