Ekstra foto tur søndag 26.mars

11 mars 2017 | uncategorized

Hilde og Anita har tatt initiativ til en tur hvor vi både kan ta vare på miljøet og få fine bilder.

Skipstadkilen er et fantastisk naturområde på Asmaløy, med et rikt mangfold av fugle og dyrearter bla. Dessverre omfatter dette mangfoldet også mengder av søppel, masse plast og rester av gamle fiskegarn. Kjente nesten litt på motløsheten sist vi var der ute, og med tanke på en ny hekkesessong like rundt hjørnet dukket ideen om dette arrangementet opp. Så herved inviteres du til å gi ditt bidrag til en «renere verden» ved å stille opp et par timer denne dagen til søppelplukking, fototur og felles hygge på Asmaløy.
Slik blir det:
Vi møtes kl 1100,
på parkeringsplassen til Huser Gårdsbarnehage, Asmaløy.  Ta av mot Brattestø, sving til venstre ved Huser gård (der hestene står) og kjør inn mellom og forbi stallen og ridehuset. Straks vil du se Barnehagen. Vi tar med engangsgriller, ketchup og sennep så sleng noen pølser i sekken om du vil
Planen for dagen er å gå til «søppeldynga», plukker søppel en stund, tar en pause og nyter det du har pakket i ryggsekken, og så ligger dagen klar for fotografering for den som ønsker det. Tips: Det er oftest veldig sumpet og bløtt i området, så egnet fottøy er et must!
Vi får Skjærgårdstjenesten til å hente søppelsekkene, som vi merker med klubbens navn, og deltar da også i kystlotteriet. 🙂 Håper vi ses!


Comments are closed.