Interesse grupper

18 March 2017 | uncategorized

Det er mange forskjellige interesser blant medlemmene i fotoklubben. Derfor har fotoklubben 5 undergrupper, hvor medlemmene kan fokusere på sin hoved interesse. Gruppene styrer seg selv men har en kontakt inn mot styret. Gruppene har aktiviteter utenom fotoklubbens faste program, og hvor ofte og hvor de møtes, er opp til hver gruppe. Noen av gruppene har egen lukket gruppe på FB, hvor de kommuniserer og legger ut bilder og noen kommuniserer via egen gruppe på Messenger.
Medlemmene kan være med i flere grupper.
Er du interesert i en eller flere grupper, ta kontakt med styrekontakten, som er:
Gatefoto – kontaktperson er Svein Nævestad
Natur og Landskap – kontaktperson er Svein Hansen
Portrett – kontaktperson er Christin Lundh
Macro – kontaktperson er Eileen Dalåmomo
Konkuranser – kontaktperson er Kari Mikalsen


Comments are closed.