Foto møte tirsdag 6.juni

21 May 2017 | uncategorized

Aktivitet i havgapet. Denne kvelden skal vi være i Vikerhavn på Hvaler og har leid en liten sjøbod helt ute ved vannet. Er været fint kjører vi en foto maraton, deretter blir det grilling og kos. Blir det regn har vi sjøboden, hvor vi kan vise bilder – og fortsatt grille og kose oss 🙂 Kle dere godt, bua er ikke oppvarmet. Ta med egen grillmat og drikke. Det er 20 stk stoler der, og blir vi mange er ikke det nok. Så fint om dere som har en campingstol hjemme, tar med denne i bilen – i tilfelle vi trenger den 🙂
Det er bademuligheter for vikinger….
For dere som ikke kjører selv kan vi møtes utenfor St.Croix huset og kjøre sammen utover.

Tema for fotomaraton får dere på selve kvelden. Husk kamera ( og evt stativ…)

Vei beskrivning til Vikerhavn: Tar av fra fastlands veien ved skilt “Viker” til venstre, og umiddelbart til høyre mot “Viker”. Følg veien helt ned til havna og “Moloveien” til venstre mot moloen. Havna er da på venstre side! Det er parkeringsautomat der, både mynt og kort aksepteres på`n…
Velkommen

Vikerhavn_Hvaler

 


Comments are closed.