Fotokafé

11 oktober 2022 | Fotokafé,Møte | Tags: , ,

Onsdag 12.10. blir det fotokafe på Cafe Magenta
Adressen er Tollbodgaten 105, i Gamlebyen.
Kjøkkenet er stengt, men de har gulasj og kaker fra kjøledisken!
Vi ser frem til en hyggelig skravlekveld, og kanskje noen vil på konsert etterpå.
Fra ca kl 2000 vil det være konsert med Onsøy 3-takt, en trio som har funnet sammen i kjærlighet til en fordums popmusikk, nemlig dansemelodier og sanger fra 1700- og 1800-tallet som en gang var populære båe på kneiper og fine salonger i Skandinavia. Onsøy 3-takt har arrangert disse gamle slagerne for sin unike besetning: Kirsten Eggen på fele og nøkkelharpe, Christine Møklegaard på tverrfløyte og Richard Burgess på concertina, gitar og mandola. Alle tre synger.

God stemning på kveldens fotokafé!

Comments are closed.